Atıf Formatları
Kahramanmaraş-Elbistan bölgesinde üretilen Kelle peynirinin kimyasal ve biyokimyasal özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

İ. Altun And Ş. Köse, "Kahramanmaraş-Elbistan bölgesinde üretilen Kelle peynirinin kimyasal ve biyokimyasal özellikleri," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.270, 2014

Altun, İ. And Köse, Ş. 2014. Kahramanmaraş-Elbistan bölgesinde üretilen Kelle peynirinin kimyasal ve biyokimyasal özellikleri. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Adana, Turkey), 270.

Altun, İ., & Köse, Ş., (2014). Kahramanmaraş-Elbistan bölgesinde üretilen Kelle peynirinin kimyasal ve biyokimyasal özellikleri . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.270). Adana, Turkey

Altun, İbrahim, And Şenol Köse. "Kahramanmaraş-Elbistan bölgesinde üretilen Kelle peynirinin kimyasal ve biyokimyasal özellikleri," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014

Altun, İbrahim And Köse, Şenol. "Kahramanmaraş-Elbistan bölgesinde üretilen Kelle peynirinin kimyasal ve biyokimyasal özellikleri." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.270, 2014

Altun, İ. And Köse, Ş. (2014) . "Kahramanmaraş-Elbistan bölgesinde üretilen Kelle peynirinin kimyasal ve biyokimyasal özellikleri." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, p.270.

@conferencepaper{conferencepaper, author={İbrahim Altun And author={Şenol Köse}, title={Kahramanmaraş-Elbistan bölgesinde üretilen Kelle peynirinin kimyasal ve biyokimyasal özellikleri}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={270} }