H. Erzen Yıldız, "Pozitron Emisyon Tomografisinde Yaygın Olarak Kullanılan Radyofarmasötikler Ve Klinik Endikasyonları," In Radyasyon Fiziği ve Sağlık Etkileri-II , Gaziantep: Özgür Yayınevi, 2024, pp.1-19.
Erzen Yıldız, H. Pozitron Emisyon Tomografisinde Yaygın Olarak Kullanılan Radyofarmasötikler Ve Klinik Endikasyonları. 2024. In Radyasyon Fiziği ve Sağlık Etkileri-II , Özgür Yayınevi, Gaziantep, 1-19.
Erzen Yıldız, H., (2024). Pozitron Emisyon Tomografisinde Yaygın Olarak Kullanılan Radyofarmasötikler Ve Klinik Endikasyonları. Radyasyon Fiziği ve Sağlık Etkileri-II (pp.1-19), Gaziantep: Özgür Yayınevi.
Erzen Yıldız, Halime. "Pozitron Emisyon Tomografisinde Yaygın Olarak Kullanılan Radyofarmasötikler Ve Klinik Endikasyonları." In Radyasyon Fiziği ve Sağlık Etkileri-II , 1-19. Gaziantep: Özgür Yayınevi, 2024
Erzen Yıldız, Halime E. . "Pozitron Emisyon Tomografisinde Yaygın Olarak Kullanılan Radyofarmasötikler Ve Klinik Endikasyonları." Radyasyon Fiziği ve Sağlık Etkileri-II , Özgür Yayınevi, 2024, pp.1-19.
Erzen Yıldız, H. (2024) "Pozitron Emisyon Tomografisinde Yaygın Olarak Kullanılan Radyofarmasötikler Ve Klinik Endikasyonları", Radyasyon Fiziği ve Sağlık Etkileri-II . Gaziantep: Özgür Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={Halime Erzen Yıldız}, chaptertitle={Pozitron Emisyon Tomografisinde Yaygın Olarak Kullanılan Radyofarmasötikler Ve Klinik Endikasyonları}, booktitle={ Radyasyon Fiziği ve Sağlık Etkileri-II}, publisher={Özgür Yayınevi}, city={Gaziantep},year={2024} }