Atıf Formatları
Motal Peynirinin Yapılışı ve Özellikleri Üzerinde Bir Araştırma
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. Coşkun Et Al. , "Motal Peynirinin Yapılışı ve Özellikleri Üzerinde Bir Araştırma," Gıda Mühendisliği Kongresi , Gaziantep, Turkey, pp.309-316, 1998

Coşkun, H. Et Al. 1998. Motal Peynirinin Yapılışı ve Özellikleri Üzerinde Bir Araştırma. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Gaziantep, Turkey), 309-316.

Coşkun, H., Andiç, S., & Öztürk, B., (1998). Motal Peynirinin Yapılışı ve Özellikleri Üzerinde Bir Araştırma . Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.309-316). Gaziantep, Turkey

Coşkun, Hayri, Seval Andiç, And Bülent Öztürk. "Motal Peynirinin Yapılışı ve Özellikleri Üzerinde Bir Araştırma," Gıda Mühendisliği Kongresi, Gaziantep, Turkey, 1998

Coşkun, Hayri Et Al. "Motal Peynirinin Yapılışı ve Özellikleri Üzerinde Bir Araştırma." Gıda Mühendisliği Kongresi , Gaziantep, Turkey, pp.309-316, 1998

Coşkun, H. Andiç, S. And Öztürk, B. (1998) . "Motal Peynirinin Yapılışı ve Özellikleri Üzerinde Bir Araştırma." Gıda Mühendisliği Kongresi , Gaziantep, Turkey, pp.309-316.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Hayri Coşkun Et Al. }, title={Motal Peynirinin Yapılışı ve Özellikleri Üzerinde Bir Araştırma}, congress name={Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Gaziantep}, country={Turkey}, year={1998}, pages={309-316} }