Atıf Formatları
Gıda Güvenliği Açısından Bazı Besinlerin Pişirilmesinde Yüksek Rakım ve Farklı Basıncı Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ö. Yıldız And İ. S. Doğan, "Gıda Güvenliği Açısından Bazı Besinlerin Pişirilmesinde Yüksek Rakım ve Farklı Basıncı Etkisi," 2. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.72, 2010

Yıldız, Ö. And Doğan, İ. S. 2010. Gıda Güvenliği Açısından Bazı Besinlerin Pişirilmesinde Yüksek Rakım ve Farklı Basıncı Etkisi. 2. Gıda Güvenliği Kongresi , (İstanbul, Turkey), 72.

Yıldız, Ö., & Doğan, İ. S., (2010). Gıda Güvenliği Açısından Bazı Besinlerin Pişirilmesinde Yüksek Rakım ve Farklı Basıncı Etkisi . 2. Gıda Güvenliği Kongresi (pp.72). İstanbul, Turkey

Yıldız, Önder, And İsmail Sait Doğan. "Gıda Güvenliği Açısından Bazı Besinlerin Pişirilmesinde Yüksek Rakım ve Farklı Basıncı Etkisi," 2. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Turkey, 2010

Yıldız, Önder And Doğan, İsmail S. . "Gıda Güvenliği Açısından Bazı Besinlerin Pişirilmesinde Yüksek Rakım ve Farklı Basıncı Etkisi." 2. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.72, 2010

Yıldız, Ö. And Doğan, İ. S. (2010) . "Gıda Güvenliği Açısından Bazı Besinlerin Pişirilmesinde Yüksek Rakım ve Farklı Basıncı Etkisi." 2. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, p.72.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Önder Yıldız And author={İsmail Sait Doğan}, title={Gıda Güvenliği Açısından Bazı Besinlerin Pişirilmesinde Yüksek Rakım ve Farklı Basıncı Etkisi}, congress name={2. Gıda Güvenliği Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2010}, pages={72} }