Atıf Formatları
DETERMINATION OF ANTIOXIDANT ACTIVITY OF ROASTED WHEAT, A TRADITIONAL SNACK FOOD / GELENEKSEL BİR ÇEREZ OLAN BUĞDAY KAVURGASININ ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİNİN BELİRLENMESİ
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Y. E. Köse, "DETERMINATION OF ANTIOXIDANT ACTIVITY OF ROASTED WHEAT, A TRADITIONAL SNACK FOOD / GELENEKSEL BİR ÇEREZ OLAN BUĞDAY KAVURGASININ ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİNİN BELİRLENMESİ," ISPEC 3. ULUSLARARASI TARIM, HAYVANCILIK VE KIRSAL KALKINMA KONGRESİ , Van, Turkey, pp.849-856, 2019

Köse, Y. E. 2019. DETERMINATION OF ANTIOXIDANT ACTIVITY OF ROASTED WHEAT, A TRADITIONAL SNACK FOOD / GELENEKSEL BİR ÇEREZ OLAN BUĞDAY KAVURGASININ ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİNİN BELİRLENMESİ. ISPEC 3. ULUSLARARASI TARIM, HAYVANCILIK VE KIRSAL KALKINMA KONGRESİ , (Van, Turkey), 849-856.

Köse, Y. E., (2019). DETERMINATION OF ANTIOXIDANT ACTIVITY OF ROASTED WHEAT, A TRADITIONAL SNACK FOOD / GELENEKSEL BİR ÇEREZ OLAN BUĞDAY KAVURGASININ ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİNİN BELİRLENMESİ . ISPEC 3. ULUSLARARASI TARIM, HAYVANCILIK VE KIRSAL KALKINMA KONGRESİ (pp.849-856). Van, Turkey

Köse, Yağmur. "DETERMINATION OF ANTIOXIDANT ACTIVITY OF ROASTED WHEAT, A TRADITIONAL SNACK FOOD / GELENEKSEL BİR ÇEREZ OLAN BUĞDAY KAVURGASININ ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİNİN BELİRLENMESİ," ISPEC 3. ULUSLARARASI TARIM, HAYVANCILIK VE KIRSAL KALKINMA KONGRESİ, Van, Turkey, 2019

Köse, Yağmur E. . "DETERMINATION OF ANTIOXIDANT ACTIVITY OF ROASTED WHEAT, A TRADITIONAL SNACK FOOD / GELENEKSEL BİR ÇEREZ OLAN BUĞDAY KAVURGASININ ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİNİN BELİRLENMESİ." ISPEC 3. ULUSLARARASI TARIM, HAYVANCILIK VE KIRSAL KALKINMA KONGRESİ , Van, Turkey, pp.849-856, 2019

Köse, Y. E. (2019) . "DETERMINATION OF ANTIOXIDANT ACTIVITY OF ROASTED WHEAT, A TRADITIONAL SNACK FOOD / GELENEKSEL BİR ÇEREZ OLAN BUĞDAY KAVURGASININ ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİNİN BELİRLENMESİ." ISPEC 3. ULUSLARARASI TARIM, HAYVANCILIK VE KIRSAL KALKINMA KONGRESİ , Van, Turkey, pp.849-856.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Yağmur Erim Köse}, title={DETERMINATION OF ANTIOXIDANT ACTIVITY OF ROASTED WHEAT, A TRADITIONAL SNACK FOOD / GELENEKSEL BİR ÇEREZ OLAN BUĞDAY KAVURGASININ ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİNİN BELİRLENMESİ}, congress name={ISPEC 3. ULUSLARARASI TARIM, HAYVANCILIK VE KIRSAL KALKINMA KONGRESİ}, city={Van}, country={Turkey}, year={2019}, pages={849-856} }