Atıf Formatları
Gıdalardaki Oksidasyon Ürünlerinin Katı-Faz Mikroekstraksiyon Yöntemi ile Ekstraksiyonu
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

T. Yücel And İ. Cavidoğlu, "Gıdalardaki Oksidasyon Ürünlerinin Katı-Faz Mikroekstraksiyon Yöntemi ile Ekstraksiyonu," YABİTED II. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ , Tekirdağ, Turkey, pp.113, 2014

Yücel, T. And Cavidoğlu, İ. 2014. Gıdalardaki Oksidasyon Ürünlerinin Katı-Faz Mikroekstraksiyon Yöntemi ile Ekstraksiyonu. YABİTED II. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ , (Tekirdağ, Turkey), 113.

Yücel, T., & Cavidoğlu, İ., (2014). Gıdalardaki Oksidasyon Ürünlerinin Katı-Faz Mikroekstraksiyon Yöntemi ile Ekstraksiyonu . YABİTED II. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ (pp.113). Tekirdağ, Turkey

Yücel, Tahir, And İsa Cavidoğlu. "Gıdalardaki Oksidasyon Ürünlerinin Katı-Faz Mikroekstraksiyon Yöntemi ile Ekstraksiyonu," YABİTED II. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, Tekirdağ, Turkey, 2014

Yücel, Tahir And Cavidoğlu, İsa. "Gıdalardaki Oksidasyon Ürünlerinin Katı-Faz Mikroekstraksiyon Yöntemi ile Ekstraksiyonu." YABİTED II. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ , Tekirdağ, Turkey, pp.113, 2014

Yücel, T. And Cavidoğlu, İ. (2014) . "Gıdalardaki Oksidasyon Ürünlerinin Katı-Faz Mikroekstraksiyon Yöntemi ile Ekstraksiyonu." YABİTED II. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ , Tekirdağ, Turkey, p.113.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Tahir Yücel And author={İsa Cavidoğlu}, title={Gıdalardaki Oksidasyon Ürünlerinin Katı-Faz Mikroekstraksiyon Yöntemi ile Ekstraksiyonu}, congress name={YABİTED II. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2014}, pages={113} }