S. Kıpçak Et Al. , "Effects of salt stress on some nutrient content and total antioxidant and total phenol content in different bean genotypes Tuz stresinin farklı fasulye genotiplerinde bazı besin elementi İçeriği ile toplam antioksidan ve toplam fenol İçeriğine etkisi," Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences , vol.29, no.1, pp.136-144, 2019
Kıpçak, S. Et Al. 2019. Effects of salt stress on some nutrient content and total antioxidant and total phenol content in different bean genotypes Tuz stresinin farklı fasulye genotiplerinde bazı besin elementi İçeriği ile toplam antioksidan ve toplam fenol İçeriğine etkisi. Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences , vol.29, no.1 , 136-144.
Kıpçak, S., Ekincialp, A., Erdinç, Ç., Kabay, T., & Şensoy, S., (2019). Effects of salt stress on some nutrient content and total antioxidant and total phenol content in different bean genotypes Tuz stresinin farklı fasulye genotiplerinde bazı besin elementi İçeriği ile toplam antioksidan ve toplam fenol İçeriğine etkisi. Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences , vol.29, no.1, 136-144.
Kıpçak, Selma Et Al. "Effects of salt stress on some nutrient content and total antioxidant and total phenol content in different bean genotypes Tuz stresinin farklı fasulye genotiplerinde bazı besin elementi İçeriği ile toplam antioksidan ve toplam fenol İçeriğine etkisi," Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences , vol.29, no.1, 136-144, 2019
Kıpçak, Selma Et Al. "Effects of salt stress on some nutrient content and total antioxidant and total phenol content in different bean genotypes Tuz stresinin farklı fasulye genotiplerinde bazı besin elementi İçeriği ile toplam antioksidan ve toplam fenol İçeriğine etkisi." Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences , vol.29, no.1, pp.136-144, 2019
Kıpçak, S. Et Al. (2019) . "Effects of salt stress on some nutrient content and total antioxidant and total phenol content in different bean genotypes Tuz stresinin farklı fasulye genotiplerinde bazı besin elementi İçeriği ile toplam antioksidan ve toplam fenol İçeriğine etkisi." Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences , vol.29, no.1, pp.136-144.
@article{article, author={Selma Kıpçak Et Al. }, title={Effects of salt stress on some nutrient content and total antioxidant and total phenol content in different bean genotypes Tuz stresinin farklı fasulye genotiplerinde bazı besin elementi İçeriği ile toplam antioksidan ve toplam fenol İçeriğine etkisi}, journal={Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences}, year=2019, pages={136-144} }