Atıf Formatları
Bazı Yerli Üzüm Formlarının Besin ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

R. İ. Gazioğlu Şensoy Et Al. , "Bazı Yerli Üzüm Formlarının Besin ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi," Ejons Internatıonal Refereed & Indexed Journal On Mathematıc, Engıneerıng And Natural Scıences , vol.4, no.4, pp.128-139, 2018

Gazioğlu Şensoy, R. İ. Et Al. 2018. Bazı Yerli Üzüm Formlarının Besin ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi. Ejons Internatıonal Refereed & Indexed Journal On Mathematıc, Engıneerıng And Natural Scıences , vol.4, no.4 , 128-139.

Gazioğlu Şensoy, R. İ., Koç, H., & Baş, E. Ö., (2018). Bazı Yerli Üzüm Formlarının Besin ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi. Ejons Internatıonal Refereed & Indexed Journal On Mathematıc, Engıneerıng And Natural Scıences , vol.4, no.4, 128-139.

Gazioğlu Şensoy, Ruhan, Hacer Koç, And Ethem Ömer Baş. "Bazı Yerli Üzüm Formlarının Besin ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi," Ejons Internatıonal Refereed & Indexed Journal On Mathematıc, Engıneerıng And Natural Scıences , vol.4, no.4, 128-139, 2018

Gazioğlu Şensoy, Ruhan İ. Et Al. "Bazı Yerli Üzüm Formlarının Besin ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi." Ejons Internatıonal Refereed & Indexed Journal On Mathematıc, Engıneerıng And Natural Scıences , vol.4, no.4, pp.128-139, 2018

Gazioğlu Şensoy, R. İ. Koç, H. And Baş, E. Ö. (2018) . "Bazı Yerli Üzüm Formlarının Besin ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi." Ejons Internatıonal Refereed & Indexed Journal On Mathematıc, Engıneerıng And Natural Scıences , vol.4, no.4, pp.128-139.

@article{article, author={Ruhan İlknur Gazioğlu Şensoy Et Al. }, title={Bazı Yerli Üzüm Formlarının Besin ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi}, journal={Ejons Internatıonal Refereed & Indexed Journal On Mathematıc, Engıneerıng And Natural Scıences}, year=2018, pages={128-139} }