A. Ekincialp, "FARKLI ORGANİK VE KİMYASAL GÜBRE KOMBİNASYONLARI İLE YETİŞTİRİLEN HİBRİD DOLMALIK BİBER (Capsicum annuum L.) ÇEŞİDİNE AİT KALİTE ÖZELLİKLERİNİN TAYİNİ," In ZİRAAT, ORMAN VE SU ÜRÜNLERİ ALANINDA AKADEMİK ÇALIŞMALAR III , Ankara: İksad Yayınevi, 2024, pp.97-111.
Ekincialp, A. FARKLI ORGANİK VE KİMYASAL GÜBRE KOMBİNASYONLARI İLE YETİŞTİRİLEN HİBRİD DOLMALIK BİBER (Capsicum annuum L.) ÇEŞİDİNE AİT KALİTE ÖZELLİKLERİNİN TAYİNİ. 2024. In ZİRAAT, ORMAN VE SU ÜRÜNLERİ ALANINDA AKADEMİK ÇALIŞMALAR III , İksad Yayınevi, Ankara, 97-111.
Ekincialp, A., (2024). FARKLI ORGANİK VE KİMYASAL GÜBRE KOMBİNASYONLARI İLE YETİŞTİRİLEN HİBRİD DOLMALIK BİBER (Capsicum annuum L.) ÇEŞİDİNE AİT KALİTE ÖZELLİKLERİNİN TAYİNİ. ZİRAAT, ORMAN VE SU ÜRÜNLERİ ALANINDA AKADEMİK ÇALIŞMALAR III (pp.97-111), Ankara: İksad Yayınevi.
Ekincialp, Aytekin. "FARKLI ORGANİK VE KİMYASAL GÜBRE KOMBİNASYONLARI İLE YETİŞTİRİLEN HİBRİD DOLMALIK BİBER (Capsicum annuum L.) ÇEŞİDİNE AİT KALİTE ÖZELLİKLERİNİN TAYİNİ." In ZİRAAT, ORMAN VE SU ÜRÜNLERİ ALANINDA AKADEMİK ÇALIŞMALAR III , 97-111. Ankara: İksad Yayınevi, 2024
Ekincialp, Aytekin. "FARKLI ORGANİK VE KİMYASAL GÜBRE KOMBİNASYONLARI İLE YETİŞTİRİLEN HİBRİD DOLMALIK BİBER (Capsicum annuum L.) ÇEŞİDİNE AİT KALİTE ÖZELLİKLERİNİN TAYİNİ." ZİRAAT, ORMAN VE SU ÜRÜNLERİ ALANINDA AKADEMİK ÇALIŞMALAR III , İksad Yayınevi, 2024, pp.97-111.
Ekincialp, A. (2024) "FARKLI ORGANİK VE KİMYASAL GÜBRE KOMBİNASYONLARI İLE YETİŞTİRİLEN HİBRİD DOLMALIK BİBER (Capsicum annuum L.) ÇEŞİDİNE AİT KALİTE ÖZELLİKLERİNİN TAYİNİ", ZİRAAT, ORMAN VE SU ÜRÜNLERİ ALANINDA AKADEMİK ÇALIŞMALAR III . Ankara: İksad Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={Aytekin Ekincialp}, chaptertitle={FARKLI ORGANİK VE KİMYASAL GÜBRE KOMBİNASYONLARI İLE YETİŞTİRİLEN HİBRİD DOLMALIK BİBER (Capsicum annuum L.) ÇEŞİDİNE AİT KALİTE ÖZELLİKLERİNİN TAYİNİ}, booktitle={ ZİRAAT, ORMAN VE SU ÜRÜNLERİ ALANINDA AKADEMİK ÇALIŞMALAR III}, publisher={İksad Yayınevi}, city={Ankara},year={2024} }