R. Tunçtürk Et Al. , "Aspir (Carthamus tinctorius L.) Çeşitlerinin Besin İçeriği Üzerine Farklı Kükürt Dozlarının Etkileri," Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi (Online) , vol.5, no.2, pp.720-728, 2022
Tunçtürk, R. Et Al. 2022. Aspir (Carthamus tinctorius L.) Çeşitlerinin Besin İçeriği Üzerine Farklı Kükürt Dozlarının Etkileri. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi (Online) , vol.5, no.2 , 720-728.
Tunçtürk, R., Nohutçu, L., Yolci, M. S., Şelem, E., Toprak, T., & Tunçtürk, M., (2022). Aspir (Carthamus tinctorius L.) Çeşitlerinin Besin İçeriği Üzerine Farklı Kükürt Dozlarının Etkileri. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi (Online) , vol.5, no.2, 720-728.
Tunçtürk, Rüveyde Et Al. "Aspir (Carthamus tinctorius L.) Çeşitlerinin Besin İçeriği Üzerine Farklı Kükürt Dozlarının Etkileri," Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi (Online) , vol.5, no.2, 720-728, 2022
Tunçtürk, Rüveyde Et Al. "Aspir (Carthamus tinctorius L.) Çeşitlerinin Besin İçeriği Üzerine Farklı Kükürt Dozlarının Etkileri." Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi (Online) , vol.5, no.2, pp.720-728, 2022
Tunçtürk, R. Et Al. (2022) . "Aspir (Carthamus tinctorius L.) Çeşitlerinin Besin İçeriği Üzerine Farklı Kükürt Dozlarının Etkileri." Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi (Online) , vol.5, no.2, pp.720-728.
@article{article, author={Rüveyde Tunçtürk Et Al. }, title={Aspir (Carthamus tinctorius L.) Çeşitlerinin Besin İçeriği Üzerine Farklı Kükürt Dozlarının Etkileri}, journal={Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi (Online)}, year=2022, pages={720-728} }