Y. C. Sancak Et Al. , "Van'da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Vet. Fak. Derg. , vol.13, no.1-2, pp.108-113, 2002
Sancak, Y. C. Et Al. 2002. Van'da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Vet. Fak. Derg. , vol.13, no.1-2 , 108-113.
Sancak, Y. C., İşleyici, Ö., Alişarlı, M., Akkaya, L., & Elibol, C., (2002). Van'da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Vet. Fak. Derg. , vol.13, no.1-2, 108-113.
Sancak, Yakup Et Al. "Van'da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Vet. Fak. Derg. , vol.13, no.1-2, 108-113, 2002
Sancak, Yakup C. Et Al. "Van'da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Vet. Fak. Derg. , vol.13, no.1-2, pp.108-113, 2002
Sancak, Y. C. Et Al. (2002) . "Van'da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Vet. Fak. Derg. , vol.13, no.1-2, pp.108-113.
@article{article, author={Yakup Can Sancak Et Al. }, title={Van'da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Vet. Fak. Derg.}, year=2002, pages={108-113} }