Y. C. Sancak Et Al. , "Otlu Peynirlerin Kimyasal Kompozisyonu, Su Aktivitesi (Aw Değeri) ve Mikroorganizmalar Arasındaki Ilişki," Y.Y.Ü. Sağlık Bil. Derg. , vol.2, pp.75-79, 1996
Sancak, Y. C. Et Al. 1996. Otlu Peynirlerin Kimyasal Kompozisyonu, Su Aktivitesi (Aw Değeri) ve Mikroorganizmalar Arasındaki Ilişki. Y.Y.Ü. Sağlık Bil. Derg. , vol.2 , 75-79.
Sancak, Y. C., Kayaardı, S., Sağun, E., & Ekici, K., (1996). Otlu Peynirlerin Kimyasal Kompozisyonu, Su Aktivitesi (Aw Değeri) ve Mikroorganizmalar Arasındaki Ilişki. Y.Y.Ü. Sağlık Bil. Derg. , vol.2, 75-79.
Sancak, Yakup Et Al. "Otlu Peynirlerin Kimyasal Kompozisyonu, Su Aktivitesi (Aw Değeri) ve Mikroorganizmalar Arasındaki Ilişki," Y.Y.Ü. Sağlık Bil. Derg. , vol.2, 75-79, 1996
Sancak, Yakup C. Et Al. "Otlu Peynirlerin Kimyasal Kompozisyonu, Su Aktivitesi (Aw Değeri) ve Mikroorganizmalar Arasındaki Ilişki." Y.Y.Ü. Sağlık Bil. Derg. , vol.2, pp.75-79, 1996
Sancak, Y. C. Et Al. (1996) . "Otlu Peynirlerin Kimyasal Kompozisyonu, Su Aktivitesi (Aw Değeri) ve Mikroorganizmalar Arasındaki Ilişki." Y.Y.Ü. Sağlık Bil. Derg. , vol.2, pp.75-79.
@article{article, author={Yakup Can Sancak Et Al. }, title={Otlu Peynirlerin Kimyasal Kompozisyonu, Su Aktivitesi (Aw Değeri) ve Mikroorganizmalar Arasındaki Ilişki}, journal={Y.Y.Ü. Sağlık Bil. Derg.}, year=1996, pages={75-79} }