A. AYAR Et Al. , "Türkiye de Ticari Olarak Üretilen Yoğurtların Duyusal Özellikleri ile Diğer Özellikleri Arasındaki İlişki," Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi , 2016
AYAR, A. Et Al. 2016. Türkiye de Ticari Olarak Üretilen Yoğurtların Duyusal Özellikleri ile Diğer Özellikleri Arasındaki İlişki. Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi .
AYAR, A., SIÇRAMAZ, H., & OKUMUŞ, E., (2016). Türkiye de Ticari Olarak Üretilen Yoğurtların Duyusal Özellikleri ile Diğer Özellikleri Arasındaki İlişki . Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi
AYAR, AHMET, HATİCE SIÇRAMAZ, And Emine Okumuş. "Türkiye de Ticari Olarak Üretilen Yoğurtların Duyusal Özellikleri ile Diğer Özellikleri Arasındaki İlişki," Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 2016
AYAR, AHMET Et Al. "Türkiye de Ticari Olarak Üretilen Yoğurtların Duyusal Özellikleri ile Diğer Özellikleri Arasındaki İlişki." Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi , 2016
AYAR, A. SIÇRAMAZ, H. And OKUMUŞ, E. (2016) . "Türkiye de Ticari Olarak Üretilen Yoğurtların Duyusal Özellikleri ile Diğer Özellikleri Arasındaki İlişki." Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={AHMET AYAR Et Al. }, title={Türkiye de Ticari Olarak Üretilen Yoğurtların Duyusal Özellikleri ile Diğer Özellikleri Arasındaki İlişki}, congress name={Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi}, city={}, country={}, year={2016}}