Atıf Formatları
Türkiye de Ticari Olarak Üretilen Yoğurtların Duyusal Özellikleri ile Diğer Özellikleri Arasındaki İlişki
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. AYAR Et Al. , "Türkiye de Ticari Olarak Üretilen Yoğurtların Duyusal Özellikleri ile Diğer Özellikleri Arasındaki İlişki," Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi , 2016

AYAR, A. Et Al. 2016. Türkiye de Ticari Olarak Üretilen Yoğurtların Duyusal Özellikleri ile Diğer Özellikleri Arasındaki İlişki. Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi .

AYAR, A., SIÇRAMAZ, H., & OKUMUŞ, E., (2016). Türkiye de Ticari Olarak Üretilen Yoğurtların Duyusal Özellikleri ile Diğer Özellikleri Arasındaki İlişki . Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi

AYAR, AHMET, HATİCE SIÇRAMAZ, And Emine Okumuş. "Türkiye de Ticari Olarak Üretilen Yoğurtların Duyusal Özellikleri ile Diğer Özellikleri Arasındaki İlişki," Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 2016

AYAR, AHMET Et Al. "Türkiye de Ticari Olarak Üretilen Yoğurtların Duyusal Özellikleri ile Diğer Özellikleri Arasındaki İlişki." Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi , 2016

AYAR, A. SIÇRAMAZ, H. And OKUMUŞ, E. (2016) . "Türkiye de Ticari Olarak Üretilen Yoğurtların Duyusal Özellikleri ile Diğer Özellikleri Arasındaki İlişki." Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi .

@conferencepaper{conferencepaper, author={AHMET AYAR Et Al. }, title={Türkiye de Ticari Olarak Üretilen Yoğurtların Duyusal Özellikleri ile Diğer Özellikleri Arasındaki İlişki}, congress name={Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi}, city={}, country={}, year={2016}}