Atıf Formatları
Van İlinde Üretilen Süt ve Süt Ürünlerinin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

P. Koç, "Van İlinde Üretilen Süt ve Süt Ürünlerinin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi," Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , no.68, pp.381-403, 2025

Koç, P. 2025. Van İlinde Üretilen Süt ve Süt Ürünlerinin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi. Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , no.68 , 381-403.

Koç, P., (2025). Van İlinde Üretilen Süt ve Süt Ürünlerinin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi. Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , no.68, 381-403.

Koç, Pelin. "Van İlinde Üretilen Süt ve Süt Ürünlerinin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi," Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , no.68, 381-403, 2025

Koç, Pelin. "Van İlinde Üretilen Süt ve Süt Ürünlerinin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi." Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , no.68, pp.381-403, 2025

Koç, P. (2025) . "Van İlinde Üretilen Süt ve Süt Ürünlerinin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi." Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , no.68, pp.381-403.

@article{article, author={Pelin Koç}, title={Van İlinde Üretilen Süt ve Süt Ürünlerinin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi}, journal={Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi}, year=2025, pages={381-403} }