Atıf Formatları
Van’da Tüketime Sunulan Yerli ve İran Ballarının Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Niteliklerinin İncelenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. Akyüz And E. Sağun, "Van’da Tüketime Sunulan Yerli ve İran Ballarının Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Niteliklerinin İncelenmesi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Biimleri Dergisi , vol.3, no.1, pp.68-77, 1997

Akyüz, M. And Sağun, E. 1997. Van’da Tüketime Sunulan Yerli ve İran Ballarının Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Niteliklerinin İncelenmesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Biimleri Dergisi , vol.3, no.1 , 68-77.

Akyüz, M., & Sağun, E., (1997). Van’da Tüketime Sunulan Yerli ve İran Ballarının Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Niteliklerinin İncelenmesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Biimleri Dergisi , vol.3, no.1, 68-77.

Akyüz, Mehmet, And Emrullah Sağun. "Van’da Tüketime Sunulan Yerli ve İran Ballarının Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Niteliklerinin İncelenmesi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Biimleri Dergisi , vol.3, no.1, 68-77, 1997

Akyüz, Mehmet And Sağun, Emrullah. "Van’da Tüketime Sunulan Yerli ve İran Ballarının Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Niteliklerinin İncelenmesi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Biimleri Dergisi , vol.3, no.1, pp.68-77, 1997

Akyüz, M. And Sağun, E. (1997) . "Van’da Tüketime Sunulan Yerli ve İran Ballarının Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Niteliklerinin İncelenmesi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Biimleri Dergisi , vol.3, no.1, pp.68-77.

@article{article, author={Mehmet Akyüz And author={Emrullah Sağun}, title={Van’da Tüketime Sunulan Yerli ve İran Ballarının Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Niteliklerinin İncelenmesi}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Biimleri Dergisi}, year=1997, pages={68-77} }