Atıf Formatları
Düşük kalorili kek üretimi: I. Formül optimizasyonu
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

İ. S. Doğan And Ö. Yıldız, "Düşük kalorili kek üretimi: I. Formül optimizasyonu," Gıda , vol.29, no.1, pp.17-25, 2004

Doğan, İ. S. And Yıldız, Ö. 2004. Düşük kalorili kek üretimi: I. Formül optimizasyonu. Gıda , vol.29, no.1 , 17-25.

Doğan, İ. S., & Yıldız, Ö., (2004). Düşük kalorili kek üretimi: I. Formül optimizasyonu. Gıda , vol.29, no.1, 17-25.

Doğan, İsmail, And Önder Yıldız. "Düşük kalorili kek üretimi: I. Formül optimizasyonu," Gıda , vol.29, no.1, 17-25, 2004

Doğan, İsmail S. And Yıldız, Önder. "Düşük kalorili kek üretimi: I. Formül optimizasyonu." Gıda , vol.29, no.1, pp.17-25, 2004

Doğan, İ. S. And Yıldız, Ö. (2004) . "Düşük kalorili kek üretimi: I. Formül optimizasyonu." Gıda , vol.29, no.1, pp.17-25.

@article{article, author={İsmail Sait Doğan And author={Önder Yıldız}, title={Düşük kalorili kek üretimi: I. Formül optimizasyonu}, journal={Gıda}, year=2004, pages={17-25} }