Atıf Formatları
Van mutfağından bir tarif: Keledoş yemeği, yapımı ve besin değeri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. Öndül And A. Baştürk, "Van mutfağından bir tarif: Keledoş yemeği, yapımı ve besin değeri," III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , vol.., Konya, Turkey, pp.211, 2012

Öndül, E. And Baştürk, A. 2012. Van mutfağından bir tarif: Keledoş yemeği, yapımı ve besin değeri. III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Konya, Turkey), 211.

Öndül, E., & Baştürk, A., (2012). Van mutfağından bir tarif: Keledoş yemeği, yapımı ve besin değeri . III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.211). Konya, Turkey

Öndül, Eda, And Ayhan Baştürk. "Van mutfağından bir tarif: Keledoş yemeği, yapımı ve besin değeri," III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 2012

Öndül, Eda And Baştürk, Ayhan. "Van mutfağından bir tarif: Keledoş yemeği, yapımı ve besin değeri." III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.211, 2012

Öndül, E. And Baştürk, A. (2012) . "Van mutfağından bir tarif: Keledoş yemeği, yapımı ve besin değeri." III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, p.211.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Eda Öndül And author={Ayhan Baştürk}, title={Van mutfağından bir tarif: Keledoş yemeği, yapımı ve besin değeri}, congress name={III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2012}, pages={211} }