Atıf Formatları
Van'da Tüketime Sunulan Kremalı Pastalarda Listeria Türlerinin Varlığının Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Y. C. Sancak Et Al. , "Van'da Tüketime Sunulan Kremalı Pastalarda Listeria Türlerinin Varlığının Belirlenmesi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.13, pp.8-11, 2002

Sancak, Y. C. Et Al. 2002. Van'da Tüketime Sunulan Kremalı Pastalarda Listeria Türlerinin Varlığının Belirlenmesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.13 , 8-11.

Sancak, Y. C., İşleyici, Ö., Elibol, C., & EKICI, K., (2002). Van'da Tüketime Sunulan Kremalı Pastalarda Listeria Türlerinin Varlığının Belirlenmesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.13, 8-11.

Sancak, Yakup Et Al. "Van'da Tüketime Sunulan Kremalı Pastalarda Listeria Türlerinin Varlığının Belirlenmesi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.13, 8-11, 2002

Sancak, Yakup C. Et Al. "Van'da Tüketime Sunulan Kremalı Pastalarda Listeria Türlerinin Varlığının Belirlenmesi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.13, pp.8-11, 2002

Sancak, Y. C. Et Al. (2002) . "Van'da Tüketime Sunulan Kremalı Pastalarda Listeria Türlerinin Varlığının Belirlenmesi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.13, pp.8-11.

@article{article, author={Yakup Can Sancak Et Al. }, title={Van'da Tüketime Sunulan Kremalı Pastalarda Listeria Türlerinin Varlığının Belirlenmesi}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi *}, year=2002, pages={8-11} }