Atıf Formatları
Türkiye'de Yetiştirilen Ceviz Çeşitlerinin Kimyasal Bileşimleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. Bakkalbaşı Et Al. , "Türkiye'de Yetiştirilen Ceviz Çeşitlerinin Kimyasal Bileşimleri," Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.171-172, 2008

Bakkalbaşı, E. Et Al. 2008. Türkiye'de Yetiştirilen Ceviz Çeşitlerinin Kimyasal Bileşimleri. Türkiye 10. Gıda Kongresi , (Erzurum, Turkey), 171-172.

Bakkalbaşı, E., ARTIK, N., & MENTEŞ, Ö., (2008). Türkiye'de Yetiştirilen Ceviz Çeşitlerinin Kimyasal Bileşimleri . Türkiye 10. Gıda Kongresi (pp.171-172). Erzurum, Turkey

Bakkalbaşı, Emre, NEVZAT ARTIK, And Ö MENTEŞ. "Türkiye'de Yetiştirilen Ceviz Çeşitlerinin Kimyasal Bileşimleri," Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Turkey, 2008

Bakkalbaşı, Emre Et Al. "Türkiye'de Yetiştirilen Ceviz Çeşitlerinin Kimyasal Bileşimleri." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.171-172, 2008

Bakkalbaşı, E. ARTIK, N. And MENTEŞ, Ö. (2008) . "Türkiye'de Yetiştirilen Ceviz Çeşitlerinin Kimyasal Bileşimleri." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.171-172.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Emre Bakkalbaşı Et Al. }, title={Türkiye'de Yetiştirilen Ceviz Çeşitlerinin Kimyasal Bileşimleri}, congress name={Türkiye 10. Gıda Kongresi}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2008}, pages={171-172} }