Atıf Formatları
Divle Tulum Peynirinin Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. MORUL And Ö. İşleyici, "Divle Tulum Peynirinin Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.23, no.2, pp.71-76, 2012

MORUL, F. And İşleyici, Ö. 2012. Divle Tulum Peynirinin Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.23, no.2 , 71-76.

MORUL, F., & İşleyici, Ö., (2012). Divle Tulum Peynirinin Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.23, no.2, 71-76.

MORUL, Fatih, And Özgür İşleyici. "Divle Tulum Peynirinin Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.23, no.2, 71-76, 2012

MORUL, Fatih And İşleyici, Özgür. "Divle Tulum Peynirinin Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.23, no.2, pp.71-76, 2012

MORUL, F. And İşleyici, Ö. (2012) . "Divle Tulum Peynirinin Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.23, no.2, pp.71-76.

@article{article, author={Fatih MORUL And author={Özgür İşleyici}, title={Divle Tulum Peynirinin Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi *}, year=2012, pages={71-76} }