F. MORUL And Ö. İşleyici, "Divle Tulum Peynirinin Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.23, no.2, pp.71-76, 2012
MORUL, F. And İşleyici, Ö. 2012. Divle Tulum Peynirinin Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.23, no.2 , 71-76.
MORUL, F., & İşleyici, Ö., (2012). Divle Tulum Peynirinin Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.23, no.2, 71-76.
MORUL, Fatih, And Özgür İşleyici. "Divle Tulum Peynirinin Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.23, no.2, 71-76, 2012
MORUL, Fatih And İşleyici, Özgür. "Divle Tulum Peynirinin Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.23, no.2, pp.71-76, 2012
MORUL, F. And İşleyici, Ö. (2012) . "Divle Tulum Peynirinin Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.23, no.2, pp.71-76.
@article{article, author={Fatih MORUL And author={Özgür İşleyici}, title={Divle Tulum Peynirinin Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi *}, year=2012, pages={71-76} }