M. Tunçtürk And R. Tunçtürk, "Van Otlu Peyniri ve Yapımında Kullanılan Bitkiler ile İlgili Genel Bir Değerlendirme," Isparta Uygulamalı Bilimler Akademisi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.1, no.1, pp.238-244, 2020
Tunçtürk, M. And Tunçtürk, R. 2020. Van Otlu Peyniri ve Yapımında Kullanılan Bitkiler ile İlgili Genel Bir Değerlendirme. Isparta Uygulamalı Bilimler Akademisi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.1, no.1 , 238-244.
Tunçtürk, M., & Tunçtürk, R., (2020). Van Otlu Peyniri ve Yapımında Kullanılan Bitkiler ile İlgili Genel Bir Değerlendirme. Isparta Uygulamalı Bilimler Akademisi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.1, no.1, 238-244.
Tunçtürk, Murat, And Rüveyde Tunçtürk. "Van Otlu Peyniri ve Yapımında Kullanılan Bitkiler ile İlgili Genel Bir Değerlendirme," Isparta Uygulamalı Bilimler Akademisi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.1, no.1, 238-244, 2020
Tunçtürk, Murat And Tunçtürk, Rüveyde. "Van Otlu Peyniri ve Yapımında Kullanılan Bitkiler ile İlgili Genel Bir Değerlendirme." Isparta Uygulamalı Bilimler Akademisi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.1, no.1, pp.238-244, 2020
Tunçtürk, M. And Tunçtürk, R. (2020) . "Van Otlu Peyniri ve Yapımında Kullanılan Bitkiler ile İlgili Genel Bir Değerlendirme." Isparta Uygulamalı Bilimler Akademisi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.1, no.1, pp.238-244.
@article{article, author={Murat Tunçtürk And author={Rüveyde Tunçtürk}, title={Van Otlu Peyniri ve Yapımında Kullanılan Bitkiler ile İlgili Genel Bir Değerlendirme}, journal={Isparta Uygulamalı Bilimler Akademisi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2020, pages={238-244} }