Atıf Formatları
GASTRONOMİ TURİZMİNDE GÜNCEL ARAŞTIRMALAR
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

T. Bucak Et Al. , "Yeni Bir Akım Olarak Freegan Kavramının İncelenmesi," In GASTRONOMİ TURİZMİNDE GÜNCEL ARAŞTIRMALAR , Ankara: Detay Yayıncılık, 2020, pp.193-200.

Bucak, T. Et Al. Yeni Bir Akım Olarak Freegan Kavramının İncelenmesi. 2020. In GASTRONOMİ TURİZMİNDE GÜNCEL ARAŞTIRMALAR , Detay Yayıncılık, Ankara, 193-200.

Bucak, T., Suher, G., & Okat, Ç., (2020). Yeni Bir Akım Olarak Freegan Kavramının İncelenmesi. GASTRONOMİ TURİZMİNDE GÜNCEL ARAŞTIRMALAR (pp.193-200), Ankara: Detay Yayıncılık.

Bucak, Turgay, Gamzegül Suher, And Çinuçen Okat. "Yeni Bir Akım Olarak Freegan Kavramının İncelenmesi." In GASTRONOMİ TURİZMİNDE GÜNCEL ARAŞTIRMALAR , 193-200. Ankara: Detay Yayıncılık, 2020

Bucak, Turgay Et Al. "Yeni Bir Akım Olarak Freegan Kavramının İncelenmesi." GASTRONOMİ TURİZMİNDE GÜNCEL ARAŞTIRMALAR , Detay Yayıncılık, 2020, pp.193-200.

Bucak, T. Suher, G. And Okat, Ç. (2020) "Yeni Bir Akım Olarak Freegan Kavramının İncelenmesi", GASTRONOMİ TURİZMİNDE GÜNCEL ARAŞTIRMALAR . Ankara: Detay Yayıncılık.

@bookchapter{bookchapter, author ={Turgay Bucak Et Al. }, chaptertitle={Yeni Bir Akım Olarak Freegan Kavramının İncelenmesi}, booktitle={ GASTRONOMİ TURİZMİNDE GÜNCEL ARAŞTIRMALAR}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2020} }