Atıf Formatları
Michelin Yıldızlı Restoranların Menülerinde Yerel Ürün ve Yemeklerin Kullanımı
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

P. Koç And G. B. Torusdağ, "Use Local Products and Foods in the Menus of Michelin Star Restaurants," 8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Aydın, Turkey, pp.111-119, 2024

Koç, P. And Torusdağ, G. B. 2024. Use Local Products and Foods in the Menus of Michelin Star Restaurants. 8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , (Aydın, Turkey), 111-119.

Koç, P., & Torusdağ, G. B., (2024). Use Local Products and Foods in the Menus of Michelin Star Restaurants . 8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (pp.111-119). Aydın, Turkey

Koç, Pelin, And Gülşen Berat Torusdağ. "Use Local Products and Foods in the Menus of Michelin Star Restaurants," 8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Aydın, Turkey, 2024

Koç, Pelin And Torusdağ, Gülşen B. . "Use Local Products and Foods in the Menus of Michelin Star Restaurants." 8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Aydın, Turkey, pp.111-119, 2024

Koç, P. And Torusdağ, G. B. (2024) . "Use Local Products and Foods in the Menus of Michelin Star Restaurants." 8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Aydın, Turkey, pp.111-119.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Pelin Koç And author={Gülşen Berat Torusdağ}, title={Use Local Products and Foods in the Menus of Michelin Star Restaurants}, congress name={8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi}, city={Aydın}, country={Turkey}, year={2024}, pages={111-119} }