P. Koç And G. B. Torusdağ, "Use Local Products and Foods in the Menus of Michelin Star Restaurants," 8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Aydın, Turkey, pp.111-119, 2024
Koç, P. And Torusdağ, G. B. 2024. Use Local Products and Foods in the Menus of Michelin Star Restaurants. 8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , (Aydın, Turkey), 111-119.
Koç, P., & Torusdağ, G. B., (2024). Use Local Products and Foods in the Menus of Michelin Star Restaurants . 8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (pp.111-119). Aydın, Turkey
Koç, Pelin, And Gülşen Berat Torusdağ. "Use Local Products and Foods in the Menus of Michelin Star Restaurants," 8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Aydın, Turkey, 2024
Koç, Pelin And Torusdağ, Gülşen B. . "Use Local Products and Foods in the Menus of Michelin Star Restaurants." 8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Aydın, Turkey, pp.111-119, 2024
Koç, P. And Torusdağ, G. B. (2024) . "Use Local Products and Foods in the Menus of Michelin Star Restaurants." 8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Aydın, Turkey, pp.111-119.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Pelin Koç And author={Gülşen Berat Torusdağ}, title={Use Local Products and Foods in the Menus of Michelin Star Restaurants}, congress name={8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi}, city={Aydın}, country={Turkey}, year={2024}, pages={111-119} }