Atıf Formatları
Kireç Üretiminde Hammadde Özelliğinin Önemi: Çokçapınar (Ceyhan) Kireçtaşı Örneği
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. Anıl Et Al. , "Kireç Üretiminde Hammadde Özelliğinin Önemi: Çokçapınar (Ceyhan) Kireçtaşı Örneği," Çukurova Üniversitesi Yerbilimleri Dergisi , no.52, pp.311-325, 2008

Anıl, M. Et Al. 2008. Kireç Üretiminde Hammadde Özelliğinin Önemi: Çokçapınar (Ceyhan) Kireçtaşı Örneği. Çukurova Üniversitesi Yerbilimleri Dergisi , no.52 , 311-325.

Anıl, M., Yapıcı, N., Türkmenoğlu, M., & Kılıç, Ö., (2008). Kireç Üretiminde Hammadde Özelliğinin Önemi: Çokçapınar (Ceyhan) Kireçtaşı Örneği. Çukurova Üniversitesi Yerbilimleri Dergisi , no.52, 311-325.

Anıl, Mesut Et Al. "Kireç Üretiminde Hammadde Özelliğinin Önemi: Çokçapınar (Ceyhan) Kireçtaşı Örneği," Çukurova Üniversitesi Yerbilimleri Dergisi , no.52, 311-325, 2008

Anıl, Mesut Et Al. "Kireç Üretiminde Hammadde Özelliğinin Önemi: Çokçapınar (Ceyhan) Kireçtaşı Örneği." Çukurova Üniversitesi Yerbilimleri Dergisi , no.52, pp.311-325, 2008

Anıl, M. Et Al. (2008) . "Kireç Üretiminde Hammadde Özelliğinin Önemi: Çokçapınar (Ceyhan) Kireçtaşı Örneği." Çukurova Üniversitesi Yerbilimleri Dergisi , no.52, pp.311-325.

@article{article, author={Mesut Anıl Et Al. }, title={Kireç Üretiminde Hammadde Özelliğinin Önemi: Çokçapınar (Ceyhan) Kireçtaşı Örneği}, journal={Çukurova Üniversitesi Yerbilimleri Dergisi}, year=2008, pages={311-325} }