N. Şimşekli And İ. S. Doğan, "Kahramanmaraş İlinde Üretimi Yaygın Bazı Gıdalarda Kullanılan Kurutma Teknikleri," Pamukkale Gıda Sempozyumu III “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar , Denizli, Turkey, pp.135, 2015
Şimşekli, N. And Doğan, İ. S. 2015. Kahramanmaraş İlinde Üretimi Yaygın Bazı Gıdalarda Kullanılan Kurutma Teknikleri. Pamukkale Gıda Sempozyumu III “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar , (Denizli, Turkey), 135.
Şimşekli, N., & Doğan, İ. S., (2015). Kahramanmaraş İlinde Üretimi Yaygın Bazı Gıdalarda Kullanılan Kurutma Teknikleri . Pamukkale Gıda Sempozyumu III “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar (pp.135). Denizli, Turkey
Şimşekli, Nihal, And İsmail Sait Doğan. "Kahramanmaraş İlinde Üretimi Yaygın Bazı Gıdalarda Kullanılan Kurutma Teknikleri," Pamukkale Gıda Sempozyumu III “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Denizli, Turkey, 2015
Şimşekli, Nihal And Doğan, İsmail S. . "Kahramanmaraş İlinde Üretimi Yaygın Bazı Gıdalarda Kullanılan Kurutma Teknikleri." Pamukkale Gıda Sempozyumu III “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar , Denizli, Turkey, pp.135, 2015
Şimşekli, N. And Doğan, İ. S. (2015) . "Kahramanmaraş İlinde Üretimi Yaygın Bazı Gıdalarda Kullanılan Kurutma Teknikleri." Pamukkale Gıda Sempozyumu III “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar , Denizli, Turkey, p.135.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Nihal Şimşekli And author={İsmail Sait Doğan}, title={Kahramanmaraş İlinde Üretimi Yaygın Bazı Gıdalarda Kullanılan Kurutma Teknikleri}, congress name={Pamukkale Gıda Sempozyumu III “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar}, city={Denizli}, country={Turkey}, year={2015}, pages={135} }