Atıf Formatları
Kahramanmaraş İlinde Üretimi Yaygın Bazı Gıdalarda Kullanılan Kurutma Teknikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. Şimşekli And İ. S. Doğan, "Kahramanmaraş İlinde Üretimi Yaygın Bazı Gıdalarda Kullanılan Kurutma Teknikleri," Pamukkale Gıda Sempozyumu III “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar , Denizli, Turkey, pp.135, 2015

Şimşekli, N. And Doğan, İ. S. 2015. Kahramanmaraş İlinde Üretimi Yaygın Bazı Gıdalarda Kullanılan Kurutma Teknikleri. Pamukkale Gıda Sempozyumu III “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar , (Denizli, Turkey), 135.

Şimşekli, N., & Doğan, İ. S., (2015). Kahramanmaraş İlinde Üretimi Yaygın Bazı Gıdalarda Kullanılan Kurutma Teknikleri . Pamukkale Gıda Sempozyumu III “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar (pp.135). Denizli, Turkey

Şimşekli, Nihal, And İsmail Sait Doğan. "Kahramanmaraş İlinde Üretimi Yaygın Bazı Gıdalarda Kullanılan Kurutma Teknikleri," Pamukkale Gıda Sempozyumu III “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Denizli, Turkey, 2015

Şimşekli, Nihal And Doğan, İsmail S. . "Kahramanmaraş İlinde Üretimi Yaygın Bazı Gıdalarda Kullanılan Kurutma Teknikleri." Pamukkale Gıda Sempozyumu III “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar , Denizli, Turkey, pp.135, 2015

Şimşekli, N. And Doğan, İ. S. (2015) . "Kahramanmaraş İlinde Üretimi Yaygın Bazı Gıdalarda Kullanılan Kurutma Teknikleri." Pamukkale Gıda Sempozyumu III “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar , Denizli, Turkey, p.135.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Nihal Şimşekli And author={İsmail Sait Doğan}, title={Kahramanmaraş İlinde Üretimi Yaygın Bazı Gıdalarda Kullanılan Kurutma Teknikleri}, congress name={Pamukkale Gıda Sempozyumu III “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar}, city={Denizli}, country={Turkey}, year={2015}, pages={135} }