Atıf Formatları
Türkiye’de Karadeniz’in Farklı Bölgelerinde Üretilen Balık Unlarının Hayvan Besleme Açısından Değeri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

R. Aldemir Et Al. , "Türkiye’de Karadeniz’in Farklı Bölgelerinde Üretilen Balık Unlarının Hayvan Besleme Açısından Değeri," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.12, no.4, pp.2581-2589, 2022

Aldemir, R. Et Al. 2022. Türkiye’de Karadeniz’in Farklı Bölgelerinde Üretilen Balık Unlarının Hayvan Besleme Açısından Değeri. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.12, no.4 , 2581-2589.

Aldemir, R., Tekeli, A., Üstündağ, B., Bilgeçli, K., & Baykal Çelik, L., (2022). Türkiye’de Karadeniz’in Farklı Bölgelerinde Üretilen Balık Unlarının Hayvan Besleme Açısından Değeri. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.12, no.4, 2581-2589.

Aldemir, Reşit Et Al. "Türkiye’de Karadeniz’in Farklı Bölgelerinde Üretilen Balık Unlarının Hayvan Besleme Açısından Değeri," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.12, no.4, 2581-2589, 2022

Aldemir, Reşit Et Al. "Türkiye’de Karadeniz’in Farklı Bölgelerinde Üretilen Balık Unlarının Hayvan Besleme Açısından Değeri." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.12, no.4, pp.2581-2589, 2022

Aldemir, R. Et Al. (2022) . "Türkiye’de Karadeniz’in Farklı Bölgelerinde Üretilen Balık Unlarının Hayvan Besleme Açısından Değeri." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.12, no.4, pp.2581-2589.

@article{article, author={Reşit Aldemir Et Al. }, title={Türkiye’de Karadeniz’in Farklı Bölgelerinde Üretilen Balık Unlarının Hayvan Besleme Açısından Değeri}, journal={Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2022, pages={2581-2589} }