Atıf Formatları
Organik ve Konvansiyonel Tarım Koşullarında Yetiştirilen Bazı Uçucu Yağ Bitkilerinin Kalite Özellikleri Üzerine Bir Ön Çalışma
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ü. Karik Et Al. , "Organik ve Konvansiyonel Tarım Koşullarında Yetiştirilen Bazı Uçucu Yağ Bitkilerinin Kalite Özellikleri Üzerine Bir Ön Çalışma," Anadolu, J. of AARI , vol.31, no.1, pp.84-99, 2021

Karik, Ü. Et Al. 2021. Organik ve Konvansiyonel Tarım Koşullarında Yetiştirilen Bazı Uçucu Yağ Bitkilerinin Kalite Özellikleri Üzerine Bir Ön Çalışma. Anadolu, J. of AARI , vol.31, no.1 , 84-99.

Karik, Ü., Tunçtürk, M., Çınar, O., & Oğur, E., (2021). Organik ve Konvansiyonel Tarım Koşullarında Yetiştirilen Bazı Uçucu Yağ Bitkilerinin Kalite Özellikleri Üzerine Bir Ön Çalışma. Anadolu, J. of AARI , vol.31, no.1, 84-99.

Karik, Ünal Et Al. "Organik ve Konvansiyonel Tarım Koşullarında Yetiştirilen Bazı Uçucu Yağ Bitkilerinin Kalite Özellikleri Üzerine Bir Ön Çalışma," Anadolu, J. of AARI , vol.31, no.1, 84-99, 2021

Karik, Ünal Et Al. "Organik ve Konvansiyonel Tarım Koşullarında Yetiştirilen Bazı Uçucu Yağ Bitkilerinin Kalite Özellikleri Üzerine Bir Ön Çalışma." Anadolu, J. of AARI , vol.31, no.1, pp.84-99, 2021

Karik, Ü. Et Al. (2021) . "Organik ve Konvansiyonel Tarım Koşullarında Yetiştirilen Bazı Uçucu Yağ Bitkilerinin Kalite Özellikleri Üzerine Bir Ön Çalışma." Anadolu, J. of AARI , vol.31, no.1, pp.84-99.

@article{article, author={Ünal Karik Et Al. }, title={Organik ve Konvansiyonel Tarım Koşullarında Yetiştirilen Bazı Uçucu Yağ Bitkilerinin Kalite Özellikleri Üzerine Bir Ön Çalışma}, journal={Anadolu, J. of AARI }, year=2021, pages={84-99} }