Atıf Formatları
TÜKETİCİLERİN SOKAK LEZZETLERİNE YAKLAŞIMLARININ NEOFOBİ TUTUMLARI AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. Soylu Et Al. , "TÜKETİCİLERİN SOKAK LEZZETLERİNE YAKLAŞIMLARININ NEOFOBİ TUTUMLARI AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ," Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları dergisi , vol.4, no.1, pp.151-167, 2021

Soylu , A. Et Al. 2021. TÜKETİCİLERİN SOKAK LEZZETLERİNE YAKLAŞIMLARININ NEOFOBİ TUTUMLARI AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ. Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları dergisi , vol.4, no.1 , 151-167.

Soylu , A., Taştan, H., Eban, F., & Aslantürk, E., (2021). TÜKETİCİLERİN SOKAK LEZZETLERİNE YAKLAŞIMLARININ NEOFOBİ TUTUMLARI AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ. Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları dergisi , vol.4, no.1, 151-167.

Soylu , Aykut Et Al. "TÜKETİCİLERİN SOKAK LEZZETLERİNE YAKLAŞIMLARININ NEOFOBİ TUTUMLARI AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ," Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları dergisi , vol.4, no.1, 151-167, 2021

Soylu , Aykut Et Al. "TÜKETİCİLERİN SOKAK LEZZETLERİNE YAKLAŞIMLARININ NEOFOBİ TUTUMLARI AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ." Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları dergisi , vol.4, no.1, pp.151-167, 2021

Soylu , A. Et Al. (2021) . "TÜKETİCİLERİN SOKAK LEZZETLERİNE YAKLAŞIMLARININ NEOFOBİ TUTUMLARI AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ." Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları dergisi , vol.4, no.1, pp.151-167.

@article{article, author={Aykut Soylu Et Al. }, title={TÜKETİCİLERİN SOKAK LEZZETLERİNE YAKLAŞIMLARININ NEOFOBİ TUTUMLARI AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ}, journal={Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları dergisi}, year=2021, pages={151-167} }