R. Meral, "CHİA TOHUMU İLAVESİNİN EKMEĞİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ," EJONS INTERNATIONAL JOURNAL , vol.21, no.6, pp.241-252, 2022
Meral, R. 2022. CHİA TOHUMU İLAVESİNİN EKMEĞİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ. EJONS INTERNATIONAL JOURNAL , vol.21, no.6 , 241-252.
Meral, R., (2022). CHİA TOHUMU İLAVESİNİN EKMEĞİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ. EJONS INTERNATIONAL JOURNAL , vol.21, no.6, 241-252.
Meral, Raciye. "CHİA TOHUMU İLAVESİNİN EKMEĞİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ," EJONS INTERNATIONAL JOURNAL , vol.21, no.6, 241-252, 2022
Meral, Raciye. "CHİA TOHUMU İLAVESİNİN EKMEĞİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ." EJONS INTERNATIONAL JOURNAL , vol.21, no.6, pp.241-252, 2022
Meral, R. (2022) . "CHİA TOHUMU İLAVESİNİN EKMEĞİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ." EJONS INTERNATIONAL JOURNAL , vol.21, no.6, pp.241-252.
@article{article, author={Raciye Meral}, title={CHİA TOHUMU İLAVESİNİN EKMEĞİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ}, journal={EJONS INTERNATIONAL JOURNAL}, year=2022, pages={241-252} }