L. Çelik Et Al. , "Yumurta Tavukları Rasyonlarına İlave Edilen Likopenin Yumurtanın Kolesterol Seviyesi ve Yağ Asitleri Komposizyonuna Etkileri.," Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.53, no.2, pp.1-7, 2012
Çelik, L. Et Al. 2012. Yumurta Tavukları Rasyonlarına İlave Edilen Likopenin Yumurtanın Kolesterol Seviyesi ve Yağ Asitleri Komposizyonuna Etkileri.. Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.53, no.2 , 1-7.
Çelik, L., Kutlu, H. R., Şahan, Z., Bozkurt Kiraz, A., Serbester, U., Tekeli , A., ... Hesenov, A.(2012). Yumurta Tavukları Rasyonlarına İlave Edilen Likopenin Yumurtanın Kolesterol Seviyesi ve Yağ Asitleri Komposizyonuna Etkileri.. Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.53, no.2, 1-7.
Çelik, Ladine Et Al. "Yumurta Tavukları Rasyonlarına İlave Edilen Likopenin Yumurtanın Kolesterol Seviyesi ve Yağ Asitleri Komposizyonuna Etkileri.," Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.53, no.2, 1-7, 2012
Çelik, Ladine Et Al. "Yumurta Tavukları Rasyonlarına İlave Edilen Likopenin Yumurtanın Kolesterol Seviyesi ve Yağ Asitleri Komposizyonuna Etkileri.." Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.53, no.2, pp.1-7, 2012
Çelik, L. Et Al. (2012) . "Yumurta Tavukları Rasyonlarına İlave Edilen Likopenin Yumurtanın Kolesterol Seviyesi ve Yağ Asitleri Komposizyonuna Etkileri.." Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.53, no.2, pp.1-7.
@article{article, author={Ladine Çelik Et Al. }, title={Yumurta Tavukları Rasyonlarına İlave Edilen Likopenin Yumurtanın Kolesterol Seviyesi ve Yağ Asitleri Komposizyonuna Etkileri.}, journal={Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2012, pages={1-7} }