Atıf Formatları
Effects of Centrifugation at Different Levels of Freeze-Thawed Blood on DNA Isolation
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. Arslan, "Effects of Centrifugation at Different Levels of Freeze-Thawed Blood on DNA Isolation," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.1, pp.154-163, 2023

Arslan, M. 2023. Effects of Centrifugation at Different Levels of Freeze-Thawed Blood on DNA Isolation. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.1 , 154-163.

Arslan, M., (2023). Effects of Centrifugation at Different Levels of Freeze-Thawed Blood on DNA Isolation. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.1, 154-163.

Arslan, Mevlüt. "Effects of Centrifugation at Different Levels of Freeze-Thawed Blood on DNA Isolation," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.1, 154-163, 2023

Arslan, Mevlüt. "Effects of Centrifugation at Different Levels of Freeze-Thawed Blood on DNA Isolation." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.1, pp.154-163, 2023

Arslan, M. (2023) . "Effects of Centrifugation at Different Levels of Freeze-Thawed Blood on DNA Isolation." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.1, pp.154-163.

@article{article, author={Mevlüt Arslan}, title={Effects of Centrifugation at Different Levels of Freeze-Thawed Blood on DNA Isolation}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2023, pages={154-163} }