C. Elibol And Y. C. Sancak, "Van'da Tüketime Sunulan Salam ve Sosislerin Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal ve Organoleptik Kalitesi," Y.Y.Ü. Sağlık Bil. Derg. , vol.2, pp.66-74, 1996
Elibol, C. And Sancak, Y. C. 1996. Van'da Tüketime Sunulan Salam ve Sosislerin Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal ve Organoleptik Kalitesi. Y.Y.Ü. Sağlık Bil. Derg. , vol.2 , 66-74.
Elibol, C., & Sancak, Y. C., (1996). Van'da Tüketime Sunulan Salam ve Sosislerin Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal ve Organoleptik Kalitesi. Y.Y.Ü. Sağlık Bil. Derg. , vol.2, 66-74.
Elibol, Cihangir, And Yakup Can Sancak. "Van'da Tüketime Sunulan Salam ve Sosislerin Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal ve Organoleptik Kalitesi," Y.Y.Ü. Sağlık Bil. Derg. , vol.2, 66-74, 1996
Elibol, Cihangir And Sancak, Yakup C. . "Van'da Tüketime Sunulan Salam ve Sosislerin Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal ve Organoleptik Kalitesi." Y.Y.Ü. Sağlık Bil. Derg. , vol.2, pp.66-74, 1996
Elibol, C. And Sancak, Y. C. (1996) . "Van'da Tüketime Sunulan Salam ve Sosislerin Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal ve Organoleptik Kalitesi." Y.Y.Ü. Sağlık Bil. Derg. , vol.2, pp.66-74.
@article{article, author={Cihangir Elibol And author={Yakup Can Sancak}, title={Van'da Tüketime Sunulan Salam ve Sosislerin Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal ve Organoleptik Kalitesi}, journal={Y.Y.Ü. Sağlık Bil. Derg.}, year=1996, pages={66-74} }