Atıf Formatları
Denizden Gastronomiye
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Y. Uçar Et Al. , "Balık Yağı Üzerine," In Denizden Gastronomiye , Ankara: Detay, 2021, pp.191-203.

Uçar, Y. Et Al. Balık Yağı Üzerine. 2021. In Denizden Gastronomiye , Detay, Ankara, 191-203.

Uçar, Y., Durmuş, M., & Ceylan, Z., (2021). Balık Yağı Üzerine. Denizden Gastronomiye (pp.191-203), Ankara: Detay.

Uçar, Yılmaz, Mustafa Durmuş, And Zafer Ceylan. "Balık Yağı Üzerine." In Denizden Gastronomiye , 191-203. Ankara: Detay, 2021

Uçar, Yılmaz Et Al. "Balık Yağı Üzerine." Denizden Gastronomiye , Detay, 2021, pp.191-203.

Uçar, Y. Durmuş, M. And Ceylan, Z. (2021) "Balık Yağı Üzerine", Denizden Gastronomiye . Ankara: Detay.

@bookchapter{bookchapter, author ={Yılmaz Uçar Et Al. }, chaptertitle={Balık Yağı Üzerine}, booktitle={ Denizden Gastronomiye}, publisher={Detay}, city={Ankara},year={2021} }