Atıf Formatları
Yumurtacı Tavuk Yemlerine Biberiye (Rosmarinus officinalis L.) Uçucu Yağ İlavesinin Performans, Yumurta Kalite Kriterleri ve Yumurta Sarısı Lipit Oksidasyonu Üzerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

T. ÇİMRİN And M. Demirel, "Yumurtacı Tavuk Yemlerine Biberiye (Rosmarinus officinalis L.) Uçucu Yağ İlavesinin Performans, Yumurta Kalite Kriterleri ve Yumurta Sarısı Lipit Oksidasyonu Üzerine Etkisi," TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ , vol.4, no.2, pp.113-119, 2016

ÇİMRİN, T. And Demirel, M. 2016. Yumurtacı Tavuk Yemlerine Biberiye (Rosmarinus officinalis L.) Uçucu Yağ İlavesinin Performans, Yumurta Kalite Kriterleri ve Yumurta Sarısı Lipit Oksidasyonu Üzerine Etkisi. TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ , vol.4, no.2 , 113-119.

ÇİMRİN, T., & Demirel, M., (2016). Yumurtacı Tavuk Yemlerine Biberiye (Rosmarinus officinalis L.) Uçucu Yağ İlavesinin Performans, Yumurta Kalite Kriterleri ve Yumurta Sarısı Lipit Oksidasyonu Üzerine Etkisi. TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ , vol.4, no.2, 113-119.

ÇİMRİN, Tülay, And Murat Demirel. "Yumurtacı Tavuk Yemlerine Biberiye (Rosmarinus officinalis L.) Uçucu Yağ İlavesinin Performans, Yumurta Kalite Kriterleri ve Yumurta Sarısı Lipit Oksidasyonu Üzerine Etkisi," TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ , vol.4, no.2, 113-119, 2016

ÇİMRİN, Tülay And Demirel, Murat. "Yumurtacı Tavuk Yemlerine Biberiye (Rosmarinus officinalis L.) Uçucu Yağ İlavesinin Performans, Yumurta Kalite Kriterleri ve Yumurta Sarısı Lipit Oksidasyonu Üzerine Etkisi." TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ , vol.4, no.2, pp.113-119, 2016

ÇİMRİN, T. And Demirel, M. (2016) . "Yumurtacı Tavuk Yemlerine Biberiye (Rosmarinus officinalis L.) Uçucu Yağ İlavesinin Performans, Yumurta Kalite Kriterleri ve Yumurta Sarısı Lipit Oksidasyonu Üzerine Etkisi." TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ , vol.4, no.2, pp.113-119.

@article{article, author={Tülay ÇİMRİN And author={Murat Demirel}, title={Yumurtacı Tavuk Yemlerine Biberiye (Rosmarinus officinalis L.) Uçucu Yağ İlavesinin Performans, Yumurta Kalite Kriterleri ve Yumurta Sarısı Lipit Oksidasyonu Üzerine Etkisi}, journal={TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ}, year=2016, pages={113-119} }