Atıf Formatları
ORGANİK TARIM DESTEĞİNDE GASTRONOMİK YAKLAŞIMLAR
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. Keskin, "ORGANİK TARIM DESTEĞİNDE GASTRONOMİK YAKLAŞIMLAR," III. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi (IWACT) , Van, Turkey, pp.451-456, 2019

Keskin, N. 2019. ORGANİK TARIM DESTEĞİNDE GASTRONOMİK YAKLAŞIMLAR. III. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi (IWACT) , (Van, Turkey), 451-456.

Keskin, N., (2019). ORGANİK TARIM DESTEĞİNDE GASTRONOMİK YAKLAŞIMLAR . III. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi (IWACT) (pp.451-456). Van, Turkey

Keskin, Nurhan. "ORGANİK TARIM DESTEĞİNDE GASTRONOMİK YAKLAŞIMLAR," III. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi (IWACT), Van, Turkey, 2019

Keskin, Nurhan. "ORGANİK TARIM DESTEĞİNDE GASTRONOMİK YAKLAŞIMLAR." III. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi (IWACT) , Van, Turkey, pp.451-456, 2019

Keskin, N. (2019) . "ORGANİK TARIM DESTEĞİNDE GASTRONOMİK YAKLAŞIMLAR." III. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi (IWACT) , Van, Turkey, pp.451-456.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Nurhan Keskin}, title={ORGANİK TARIM DESTEĞİNDE GASTRONOMİK YAKLAŞIMLAR}, congress name={III. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi (IWACT)}, city={Van}, country={Turkey}, year={2019}, pages={451-456} }