E. Ocak Et Al. , "The effect of homogenization, CaCl2 addition and pasteurization on White cheese and whey composition," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.24, no.1, pp.70-78, 2014
Ocak, E. Et Al. 2014. The effect of homogenization, CaCl2 addition and pasteurization on White cheese and whey composition. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.24, no.1 , 70-78.
Ocak, E., Andiç, S., & Tunçtürk, Y., (2014). The effect of homogenization, CaCl2 addition and pasteurization on White cheese and whey composition. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.24, no.1, 70-78.
Ocak, Elvan, Seval Andiç, And Yusuf Tunçtürk. "The effect of homogenization, CaCl2 addition and pasteurization on White cheese and whey composition," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.24, no.1, 70-78, 2014
Ocak, Elvan Et Al. "The effect of homogenization, CaCl2 addition and pasteurization on White cheese and whey composition." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.24, no.1, pp.70-78, 2014
Ocak, E. Andiç, S. And Tunçtürk, Y. (2014) . "The effect of homogenization, CaCl2 addition and pasteurization on White cheese and whey composition." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.24, no.1, pp.70-78.
@article{article, author={Elvan Ocak Et Al. }, title={The effect of homogenization, CaCl2 addition and pasteurization on White cheese and whey composition}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi *}, year=2014, pages={70-78} }