K. EKİCİ Et Al. , "Fermente Sucuklarda Biyojen Amin Varlığı ve Önemi," 6. Ulusal (Uluslararası Katılımlı) Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Van, Turkey, pp.124-125, 2015
EKİCİ, K. Et Al. 2015. Fermente Sucuklarda Biyojen Amin Varlığı ve Önemi. 6. Ulusal (Uluslararası Katılımlı) Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , (Van, Turkey), 124-125.
EKİCİ, K., Sancak, Y. C., & Güneş, R. M., (2015). Fermente Sucuklarda Biyojen Amin Varlığı ve Önemi . 6. Ulusal (Uluslararası Katılımlı) Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (pp.124-125). Van, Turkey
EKİCİ, Kamil, Yakup Can Sancak, And Rabia Mehtap Tuncay. "Fermente Sucuklarda Biyojen Amin Varlığı ve Önemi," 6. Ulusal (Uluslararası Katılımlı) Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Turkey, 2015
EKİCİ, Kamil Et Al. "Fermente Sucuklarda Biyojen Amin Varlığı ve Önemi." 6. Ulusal (Uluslararası Katılımlı) Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Van, Turkey, pp.124-125, 2015
EKİCİ, K. Sancak, Y. C. And Güneş, R. M. (2015) . "Fermente Sucuklarda Biyojen Amin Varlığı ve Önemi." 6. Ulusal (Uluslararası Katılımlı) Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Van, Turkey, pp.124-125.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Kamil Ekici Et Al. }, title={Fermente Sucuklarda Biyojen Amin Varlığı ve Önemi}, congress name={6. Ulusal (Uluslararası Katılımlı) Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi}, city={Van}, country={Turkey}, year={2015}, pages={124-125} }