Atıf Formatları
Çiğ Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Y. C. Sancak And Ö. İşleyici, "Çiğ Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma," Gıda Kongresi 2005 , İzmir, Turkey, pp.353-356, 2005

Sancak, Y. C. And İşleyici, Ö. 2005. Çiğ Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma. Gıda Kongresi 2005 , (İzmir, Turkey), 353-356.

Sancak, Y. C., & İşleyici, Ö., (2005). Çiğ Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma . Gıda Kongresi 2005 (pp.353-356). İzmir, Turkey

Sancak, Yakup, And Özgür İşleyici. "Çiğ Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma," Gıda Kongresi 2005, İzmir, Turkey, 2005

Sancak, Yakup C. And İşleyici, Özgür. "Çiğ Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma." Gıda Kongresi 2005 , İzmir, Turkey, pp.353-356, 2005

Sancak, Y. C. And İşleyici, Ö. (2005) . "Çiğ Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma." Gıda Kongresi 2005 , İzmir, Turkey, pp.353-356.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Yakup Can Sancak And author={Özgür İşleyici}, title={Çiğ Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma}, congress name={Gıda Kongresi 2005}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2005}, pages={353-356} }