Atıf Formatları
Düşük kalori kek üretimi: II. Standart yağlı kek ile karşılaştırma
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ö. Yıldız And İ. S. Doğan, "Düşük kalori kek üretimi: II. Standart yağlı kek ile karşılaştırma," Gıda , vol.29, no.3, pp.229-235, 2004

Yıldız, Ö. And Doğan, İ. S. 2004. Düşük kalori kek üretimi: II. Standart yağlı kek ile karşılaştırma. Gıda , vol.29, no.3 , 229-235.

Yıldız, Ö., & Doğan, İ. S., (2004). Düşük kalori kek üretimi: II. Standart yağlı kek ile karşılaştırma. Gıda , vol.29, no.3, 229-235.

Yıldız, Önder, And İsmail Sait Doğan. "Düşük kalori kek üretimi: II. Standart yağlı kek ile karşılaştırma," Gıda , vol.29, no.3, 229-235, 2004

Yıldız, Önder And Doğan, İsmail S. . "Düşük kalori kek üretimi: II. Standart yağlı kek ile karşılaştırma." Gıda , vol.29, no.3, pp.229-235, 2004

Yıldız, Ö. And Doğan, İ. S. (2004) . "Düşük kalori kek üretimi: II. Standart yağlı kek ile karşılaştırma." Gıda , vol.29, no.3, pp.229-235.

@article{article, author={Önder Yıldız And author={İsmail Sait Doğan}, title={Düşük kalori kek üretimi: II. Standart yağlı kek ile karşılaştırma}, journal={Gıda}, year=2004, pages={229-235} }