M. Kardeş Et Al. , "Tüketicilerin Sert Kabuklu Kuruyemiş Tüketim Alışkanlıkları ve Satın Alma Davranışlarının Belirlenmesi: Siirt ili Örneği," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.6, no.2, pp.169-174, 2018
Kardeş, M. Et Al. 2018. Tüketicilerin Sert Kabuklu Kuruyemiş Tüketim Alışkanlıkları ve Satın Alma Davranışlarının Belirlenmesi: Siirt ili Örneği. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.6, no.2 , 169-174.
Kardeş, M., Özrenk, K., & Terin, M., (2018). Tüketicilerin Sert Kabuklu Kuruyemiş Tüketim Alışkanlıkları ve Satın Alma Davranışlarının Belirlenmesi: Siirt ili Örneği. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.6, no.2, 169-174.
Kardeş, Merve, Koray Özrenk, And Mustafa Terin. "Tüketicilerin Sert Kabuklu Kuruyemiş Tüketim Alışkanlıkları ve Satın Alma Davranışlarının Belirlenmesi: Siirt ili Örneği," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.6, no.2, 169-174, 2018
Kardeş, Merve Et Al. "Tüketicilerin Sert Kabuklu Kuruyemiş Tüketim Alışkanlıkları ve Satın Alma Davranışlarının Belirlenmesi: Siirt ili Örneği." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.6, no.2, pp.169-174, 2018
Kardeş, M. Özrenk, K. And Terin, M. (2018) . "Tüketicilerin Sert Kabuklu Kuruyemiş Tüketim Alışkanlıkları ve Satın Alma Davranışlarının Belirlenmesi: Siirt ili Örneği." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.6, no.2, pp.169-174.
@article{article, author={Merve Kardeş Et Al. }, title={Tüketicilerin Sert Kabuklu Kuruyemiş Tüketim Alışkanlıkları ve Satın Alma Davranışlarının Belirlenmesi: Siirt ili Örneği}, journal={Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology}, year=2018, pages={169-174} }