Atıf Formatları
Van Ve Yöresinde Üretilen Balların Biyokimyasal İncelenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. MERT Et Al. , "Van Ve Yöresinde Üretilen Balların Biyokimyasal İncelenmesi," 3. ULUSLARARASI SOSYAL ve BEŞERİ BİLİMLER KONGRESİ , Van, Turkey, 2019

MERT, H. Et Al. 2019. Van Ve Yöresinde Üretilen Balların Biyokimyasal İncelenmesi. 3. ULUSLARARASI SOSYAL ve BEŞERİ BİLİMLER KONGRESİ , (Van, Turkey).

MERT, H., MİS, I., YAŞAR, S., & MERT, N., (2019). Van Ve Yöresinde Üretilen Balların Biyokimyasal İncelenmesi . 3. ULUSLARARASI SOSYAL ve BEŞERİ BİLİMLER KONGRESİ, Van, Turkey

MERT, Handan Et Al. "Van Ve Yöresinde Üretilen Balların Biyokimyasal İncelenmesi," 3. ULUSLARARASI SOSYAL ve BEŞERİ BİLİMLER KONGRESİ, Van, Turkey, 2019

MERT, Handan Et Al. "Van Ve Yöresinde Üretilen Balların Biyokimyasal İncelenmesi." 3. ULUSLARARASI SOSYAL ve BEŞERİ BİLİMLER KONGRESİ , Van, Turkey, 2019

MERT, H. Et Al. (2019) . "Van Ve Yöresinde Üretilen Balların Biyokimyasal İncelenmesi." 3. ULUSLARARASI SOSYAL ve BEŞERİ BİLİMLER KONGRESİ , Van, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Handan Mert Et Al. }, title={Van Ve Yöresinde Üretilen Balların Biyokimyasal İncelenmesi}, congress name={3. ULUSLARARASI SOSYAL ve BEŞERİ BİLİMLER KONGRESİ}, city={Van}, country={Turkey}, year={2019}}