E. Sağun Et Al. , "Konvansiyonel Ve Mikrodalga İle Pişirmenin Van Balığı’nın (Chalcalburnus Tarichi, Pallas 1811) D3 Vitamin Düzeyi Üzerine Etkisi," 1. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Ankara, Turkey, pp.455-462, 2004
Sağun, E. Et Al. 2004. Konvansiyonel Ve Mikrodalga İle Pişirmenin Van Balığı’nın (Chalcalburnus Tarichi, Pallas 1811) D3 Vitamin Düzeyi Üzerine Etkisi. 1. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , (Ankara, Turkey), 455-462.
Sağun, E., Testereci, H., Yörük, İ. H., & Ekici, K., (2004). Konvansiyonel Ve Mikrodalga İle Pişirmenin Van Balığı’nın (Chalcalburnus Tarichi, Pallas 1811) D3 Vitamin Düzeyi Üzerine Etkisi . 1. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (pp.455-462). Ankara, Turkey
Sağun, Emrullah Et Al. "Konvansiyonel Ve Mikrodalga İle Pişirmenin Van Balığı’nın (Chalcalburnus Tarichi, Pallas 1811) D3 Vitamin Düzeyi Üzerine Etkisi," 1. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Ankara, Turkey, 2004
Sağun, Emrullah Et Al. "Konvansiyonel Ve Mikrodalga İle Pişirmenin Van Balığı’nın (Chalcalburnus Tarichi, Pallas 1811) D3 Vitamin Düzeyi Üzerine Etkisi." 1. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Ankara, Turkey, pp.455-462, 2004
Sağun, E. Et Al. (2004) . "Konvansiyonel Ve Mikrodalga İle Pişirmenin Van Balığı’nın (Chalcalburnus Tarichi, Pallas 1811) D3 Vitamin Düzeyi Üzerine Etkisi." 1. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Ankara, Turkey, pp.455-462.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Emrullah Sağun Et Al. }, title={Konvansiyonel Ve Mikrodalga İle Pişirmenin Van Balığı’nın (Chalcalburnus Tarichi, Pallas 1811) D3 Vitamin Düzeyi Üzerine Etkisi}, congress name={1. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2004}, pages={455-462} }