Atıf Formatları
Van'da Tüketime Sunulan Bazı Baharat Çeşidinde Bacillus cereus'un varlığı
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. AĞAOĞLU Et Al. , "Van'da Tüketime Sunulan Bazı Baharat Çeşidinde Bacillus cereus'un varlığı," 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi , İzmir, Turkey, pp.1, 1999

AĞAOĞLU, S. Et Al. 1999. Van'da Tüketime Sunulan Bazı Baharat Çeşidinde Bacillus cereus'un varlığı. 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi , (İzmir, Turkey), 1.

AĞAOĞLU, S., Sancak, Y. C., Mustafa, A., & Ekici, K., (1999). Van'da Tüketime Sunulan Bazı Baharat Çeşidinde Bacillus cereus'un varlığı . 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi (pp.1). İzmir, Turkey

AĞAOĞLU, Sema Et Al. "Van'da Tüketime Sunulan Bazı Baharat Çeşidinde Bacillus cereus'un varlığı," 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, İzmir, Turkey, 1999

AĞAOĞLU, Sema Et Al. "Van'da Tüketime Sunulan Bazı Baharat Çeşidinde Bacillus cereus'un varlığı." 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi , İzmir, Turkey, pp.1, 1999

AĞAOĞLU, S. Et Al. (1999) . "Van'da Tüketime Sunulan Bazı Baharat Çeşidinde Bacillus cereus'un varlığı." 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi , İzmir, Turkey, p.1.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Sema AĞAOĞLU Et Al. }, title={Van'da Tüketime Sunulan Bazı Baharat Çeşidinde Bacillus cereus'un varlığı}, congress name={2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={1999}, pages={1} }