M. Güney Et Al. , "Yonca Kuru Otu ve Kerkol’ün (Prangos pabularia) Mikrobiyal Protein Sentezi ve Besin Maddelerinin Sindirilebilirliği Bakımından Karşılaştırılması," 1st International Animal Nutrition Congress , Antalya, Turkey, pp.422, 2016
Güney, M. Et Al. 2016. Yonca Kuru Otu ve Kerkol’ün (Prangos pabularia) Mikrobiyal Protein Sentezi ve Besin Maddelerinin Sindirilebilirliği Bakımından Karşılaştırılması. 1st International Animal Nutrition Congress , (Antalya, Turkey), 422.
Güney, M., Demirel, M., Erdoğan, S., & Karslı, M. A., (2016). Yonca Kuru Otu ve Kerkol’ün (Prangos pabularia) Mikrobiyal Protein Sentezi ve Besin Maddelerinin Sindirilebilirliği Bakımından Karşılaştırılması . 1st International Animal Nutrition Congress (pp.422). Antalya, Turkey
Güney, Mehtap Et Al. "Yonca Kuru Otu ve Kerkol’ün (Prangos pabularia) Mikrobiyal Protein Sentezi ve Besin Maddelerinin Sindirilebilirliği Bakımından Karşılaştırılması," 1st International Animal Nutrition Congress, Antalya, Turkey, 2016
Güney, Mehtap Et Al. "Yonca Kuru Otu ve Kerkol’ün (Prangos pabularia) Mikrobiyal Protein Sentezi ve Besin Maddelerinin Sindirilebilirliği Bakımından Karşılaştırılması." 1st International Animal Nutrition Congress , Antalya, Turkey, pp.422, 2016
Güney, M. Et Al. (2016) . "Yonca Kuru Otu ve Kerkol’ün (Prangos pabularia) Mikrobiyal Protein Sentezi ve Besin Maddelerinin Sindirilebilirliği Bakımından Karşılaştırılması." 1st International Animal Nutrition Congress , Antalya, Turkey, p.422.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mehtap Güney Et Al. }, title={Yonca Kuru Otu ve Kerkol’ün (Prangos pabularia) Mikrobiyal Protein Sentezi ve Besin Maddelerinin Sindirilebilirliği Bakımından Karşılaştırılması}, congress name={1st International Animal Nutrition Congress}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2016}, pages={422} }