M. Barış Et Al. , "Farklı Ekim Zamanı Uygulamalarının Bazı Soya Fasulyesi (Glycine Max (L.) Merrill) Çeşitlerinde Kalite Özelliklerine Etkisi," Journal of Bahri Dagdas Crop Research , vol.9, no.2, pp.189-196, 2020
Barış, M. Et Al. 2020. Farklı Ekim Zamanı Uygulamalarının Bazı Soya Fasulyesi (Glycine Max (L.) Merrill) Çeşitlerinde Kalite Özelliklerine Etkisi. Journal of Bahri Dagdas Crop Research , vol.9, no.2 , 189-196.
Barış, M., Tunçtürk, M., & Söğüt, T., (2020). Farklı Ekim Zamanı Uygulamalarının Bazı Soya Fasulyesi (Glycine Max (L.) Merrill) Çeşitlerinde Kalite Özelliklerine Etkisi. Journal of Bahri Dagdas Crop Research , vol.9, no.2, 189-196.
Barış, Mehmet, Murat Tunçtürk, And Tahsin Söğüt. "Farklı Ekim Zamanı Uygulamalarının Bazı Soya Fasulyesi (Glycine Max (L.) Merrill) Çeşitlerinde Kalite Özelliklerine Etkisi," Journal of Bahri Dagdas Crop Research , vol.9, no.2, 189-196, 2020
Barış, Mehmet Et Al. "Farklı Ekim Zamanı Uygulamalarının Bazı Soya Fasulyesi (Glycine Max (L.) Merrill) Çeşitlerinde Kalite Özelliklerine Etkisi." Journal of Bahri Dagdas Crop Research , vol.9, no.2, pp.189-196, 2020
Barış, M. Tunçtürk, M. And Söğüt, T. (2020) . "Farklı Ekim Zamanı Uygulamalarının Bazı Soya Fasulyesi (Glycine Max (L.) Merrill) Çeşitlerinde Kalite Özelliklerine Etkisi." Journal of Bahri Dagdas Crop Research , vol.9, no.2, pp.189-196.
@article{article, author={Mehmet Barış Et Al. }, title={Farklı Ekim Zamanı Uygulamalarının Bazı Soya Fasulyesi (Glycine Max (L.) Merrill) Çeşitlerinde Kalite Özelliklerine Etkisi}, journal={Journal of Bahri Dagdas Crop Research}, year=2020, pages={189-196} }