Atıf Formatları
Kazein ve Glüten İzolatlarının Bazı Fonksiyonel Özelliklerinin Karşılaştırılması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ü. CANSU Et Al. , "Comparison of Some Functional Features of Casein and Gluten Isolates," Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi , vol.13, no.3, pp.1055-1069, 2023

CANSU, Ü. Et Al. 2023. Comparison of Some Functional Features of Casein and Gluten Isolates. Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi , vol.13, no.3 , 1055-1069.

CANSU, Ü., OKUTAN, G., & Boran, G., (2023). Comparison of Some Functional Features of Casein and Gluten Isolates. Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi , vol.13, no.3, 1055-1069.

CANSU, Ümran, Gülistan OKUTAN, And Gökhan Boran. "Comparison of Some Functional Features of Casein and Gluten Isolates," Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi , vol.13, no.3, 1055-1069, 2023

CANSU, Ümran Et Al. "Comparison of Some Functional Features of Casein and Gluten Isolates." Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi , vol.13, no.3, pp.1055-1069, 2023

CANSU, Ü. OKUTAN, G. And Boran, G. (2023) . "Comparison of Some Functional Features of Casein and Gluten Isolates." Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi , vol.13, no.3, pp.1055-1069.

@article{article, author={Ümran CANSU Et Al. }, title={Comparison of Some Functional Features of Casein and Gluten Isolates}, journal={Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi}, year=2023, pages={1055-1069} }