Atıf Formatları
Tavuk Kemiginden Kolajen Izolasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi ile Optimizasyonu
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ü. CANSU And G. Boran, "Tavuk Kemiginden Kolajen Izolasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi ile Optimizasyonu," 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.164, 2015

CANSU, Ü. And Boran, G. 2015. Tavuk Kemiginden Kolajen Izolasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi ile Optimizasyonu. 2. Tarım ve Gıda Kongresi , (Nevşehir, Turkey), 164.

CANSU, Ü., & Boran, G., (2015). Tavuk Kemiginden Kolajen Izolasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi ile Optimizasyonu . 2. Tarım ve Gıda Kongresi (pp.164). Nevşehir, Turkey

CANSU, ÜMRAN, And Gökhan Boran. "Tavuk Kemiginden Kolajen Izolasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi ile Optimizasyonu," 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Turkey, 2015

CANSU, ÜMRAN And Boran, Gökhan. "Tavuk Kemiginden Kolajen Izolasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi ile Optimizasyonu." 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.164, 2015

CANSU, Ü. And Boran, G. (2015) . "Tavuk Kemiginden Kolajen Izolasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi ile Optimizasyonu." 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, p.164.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ÜMRAN CANSU And author={Gökhan Boran}, title={Tavuk Kemiginden Kolajen Izolasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi ile Optimizasyonu}, congress name={2. Tarım ve Gıda Kongresi}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={164} }