Ü. CANSU And G. Boran, "Tavuk Kemiginden Kolajen Izolasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi ile Optimizasyonu," 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.164, 2015
CANSU, Ü. And Boran, G. 2015. Tavuk Kemiginden Kolajen Izolasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi ile Optimizasyonu. 2. Tarım ve Gıda Kongresi , (Nevşehir, Turkey), 164.
CANSU, Ü., & Boran, G., (2015). Tavuk Kemiginden Kolajen Izolasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi ile Optimizasyonu . 2. Tarım ve Gıda Kongresi (pp.164). Nevşehir, Turkey
CANSU, ÜMRAN, And Gökhan Boran. "Tavuk Kemiginden Kolajen Izolasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi ile Optimizasyonu," 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Turkey, 2015
CANSU, ÜMRAN And Boran, Gökhan. "Tavuk Kemiginden Kolajen Izolasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi ile Optimizasyonu." 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.164, 2015
CANSU, Ü. And Boran, G. (2015) . "Tavuk Kemiginden Kolajen Izolasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi ile Optimizasyonu." 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, p.164.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ÜMRAN CANSU And author={Gökhan Boran}, title={Tavuk Kemiginden Kolajen Izolasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi ile Optimizasyonu}, congress name={2. Tarım ve Gıda Kongresi}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={164} }