Atıf Formatları
Antioksidan Gıda Kaynağı Olarak Tavuk Yumurtası
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ş. Köse Et Al. , "Antioksidan Gıda Kaynağı Olarak Tavuk Yumurtası," I. INTERNATIONAL IĞDIR CONGRESS ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES , Iğdır, Turkey, pp.345, 2018

Köse, Ş. Et Al. 2018. Antioksidan Gıda Kaynağı Olarak Tavuk Yumurtası. I. INTERNATIONAL IĞDIR CONGRESS ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES , (Iğdır, Turkey), 345.

Köse, Ş., Altun, İ., & Köse, Y. E., (2018). Antioksidan Gıda Kaynağı Olarak Tavuk Yumurtası . I. INTERNATIONAL IĞDIR CONGRESS ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES (pp.345). Iğdır, Turkey

Köse, Şenol, İbrahim Altun, And Yağmur Erim Köse. "Antioksidan Gıda Kaynağı Olarak Tavuk Yumurtası," I. INTERNATIONAL IĞDIR CONGRESS ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES, Iğdır, Turkey, 2018

Köse, Şenol Et Al. "Antioksidan Gıda Kaynağı Olarak Tavuk Yumurtası." I. INTERNATIONAL IĞDIR CONGRESS ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES , Iğdır, Turkey, pp.345, 2018

Köse, Ş. Altun, İ. And Köse, Y. E. (2018) . "Antioksidan Gıda Kaynağı Olarak Tavuk Yumurtası." I. INTERNATIONAL IĞDIR CONGRESS ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES , Iğdır, Turkey, p.345.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Şenol Köse Et Al. }, title={Antioksidan Gıda Kaynağı Olarak Tavuk Yumurtası}, congress name={I. INTERNATIONAL IĞDIR CONGRESS ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES}, city={Iğdır}, country={Turkey}, year={2018}, pages={345} }