Ş. Köse Et Al. , "Antioksidan Gıda Kaynağı Olarak Tavuk Yumurtası," I. INTERNATIONAL IĞDIR CONGRESS ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES , Iğdır, Turkey, pp.345, 2018
Köse, Ş. Et Al. 2018. Antioksidan Gıda Kaynağı Olarak Tavuk Yumurtası. I. INTERNATIONAL IĞDIR CONGRESS ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES , (Iğdır, Turkey), 345.
Köse, Ş., Altun, İ., & Köse, Y. E., (2018). Antioksidan Gıda Kaynağı Olarak Tavuk Yumurtası . I. INTERNATIONAL IĞDIR CONGRESS ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES (pp.345). Iğdır, Turkey
Köse, Şenol, İbrahim Altun, And Yağmur Erim Köse. "Antioksidan Gıda Kaynağı Olarak Tavuk Yumurtası," I. INTERNATIONAL IĞDIR CONGRESS ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES, Iğdır, Turkey, 2018
Köse, Şenol Et Al. "Antioksidan Gıda Kaynağı Olarak Tavuk Yumurtası." I. INTERNATIONAL IĞDIR CONGRESS ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES , Iğdır, Turkey, pp.345, 2018
Köse, Ş. Altun, İ. And Köse, Y. E. (2018) . "Antioksidan Gıda Kaynağı Olarak Tavuk Yumurtası." I. INTERNATIONAL IĞDIR CONGRESS ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES , Iğdır, Turkey, p.345.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Şenol Köse Et Al. }, title={Antioksidan Gıda Kaynağı Olarak Tavuk Yumurtası}, congress name={I. INTERNATIONAL IĞDIR CONGRESS ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES}, city={Iğdır}, country={Turkey}, year={2018}, pages={345} }