Atıf Formatları
Van’da Tüketime Sunulan Çiğ Köftelerin Hijyenik Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. Sağun Et Al. , "Van’da Tüketime Sunulan Çiğ Köftelerin Hijyenik Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bililmleri Dergisi , vol.3, no.1, pp.64-67, 1997

Sağun, E. Et Al. 1997. Van’da Tüketime Sunulan Çiğ Köftelerin Hijyenik Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bililmleri Dergisi , vol.3, no.1 , 64-67.

Sağun, E., Sancak, Y. C., Durmaz, H., & AKKAYA, L., (1997). Van’da Tüketime Sunulan Çiğ Köftelerin Hijyenik Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bililmleri Dergisi , vol.3, no.1, 64-67.

Sağun, Emrullah Et Al. "Van’da Tüketime Sunulan Çiğ Köftelerin Hijyenik Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bililmleri Dergisi , vol.3, no.1, 64-67, 1997

Sağun, Emrullah Et Al. "Van’da Tüketime Sunulan Çiğ Köftelerin Hijyenik Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bililmleri Dergisi , vol.3, no.1, pp.64-67, 1997

Sağun, E. Et Al. (1997) . "Van’da Tüketime Sunulan Çiğ Köftelerin Hijyenik Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bililmleri Dergisi , vol.3, no.1, pp.64-67.

@article{article, author={Emrullah Sağun Et Al. }, title={Van’da Tüketime Sunulan Çiğ Köftelerin Hijyenik Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bililmleri Dergisi}, year=1997, pages={64-67} }