Atıf Formatları
Çeşitli Şekillerle Hazırlanan Çayır Silajlarının Aerobik ve Anaerobik Fermantasyon Özellikleri ile Yem Değeri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. Yıldız Et Al. , "Çeşitli Şekillerle Hazırlanan Çayır Silajlarının Aerobik ve Anaerobik Fermantasyon Özellikleri ile Yem Değeri," 7. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi , Adana, Turkey, 2011

Yıldız, S. Et Al. 2011. Çeşitli Şekillerle Hazırlanan Çayır Silajlarının Aerobik ve Anaerobik Fermantasyon Özellikleri ile Yem Değeri. 7. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi , (Adana, Turkey).

Yıldız, S., Erdoğan, S., & Demirel, M., (2011). Çeşitli Şekillerle Hazırlanan Çayır Silajlarının Aerobik ve Anaerobik Fermantasyon Özellikleri ile Yem Değeri . 7. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi, Adana, Turkey

Yıldız, Serhat, Sibel Erdoğan, And Murat Demirel. "Çeşitli Şekillerle Hazırlanan Çayır Silajlarının Aerobik ve Anaerobik Fermantasyon Özellikleri ile Yem Değeri," 7. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi, Adana, Turkey, 2011

Yıldız, Serhat Et Al. "Çeşitli Şekillerle Hazırlanan Çayır Silajlarının Aerobik ve Anaerobik Fermantasyon Özellikleri ile Yem Değeri." 7. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi , Adana, Turkey, 2011

Yıldız, S. Erdoğan, S. And Demirel, M. (2011) . "Çeşitli Şekillerle Hazırlanan Çayır Silajlarının Aerobik ve Anaerobik Fermantasyon Özellikleri ile Yem Değeri." 7. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi , Adana, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Serhat Yıldız Et Al. }, title={Çeşitli Şekillerle Hazırlanan Çayır Silajlarının Aerobik ve Anaerobik Fermantasyon Özellikleri ile Yem Değeri}, congress name={7. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2011}}